Science based self-care

Science based
self-care

DIT IS LABSOLUTE

Gepersonaliseerd gezondheidsadvies gebaseerd op revolutionaire labtests voor thuis. 

21ST CENTURY HEALTH

Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om met innovatieve technologie gepersonaliseerde gegevens te verzamelen waarmee je de regie over je gezondheid kunt nemen. Maar als we kijken naar hoe je deze data kunt gebruiken om je dagelijks leven te verbeteren botsen we op de complexiteit en ontoegankelijkheid ervan.

Afbeelding: Rue des Archives

Wat drijft ons

We spread health

Ons doel is het toegankelijk maken van deze gezondheidstechnologieën op een manier die je hier en nu kunt aanwenden om je leven te verbeteren. Makkelijk en pijnloos thuis testen, zonder tussenkomst van artsen en therapeuten. Geen onbegrijpelijke testuitslagen en onhaalbare gezondheidsadviezen maar een praktische, no-nonsense handleiding voor optimale gezondheid, geschreven op jouw unieke lichaam.

Waarom Labsolute?

Je doet zo je best: yoga, vega, bio, bootcamp, detox, mindful – maar nog steeds moe?

Labsolute heeft de labonderzoeken bijeengebracht die voor elke vrouw in elke leeftijdsfase essentieel zijn om je gezondheid een stevige basis te geven. Of je je nu goed voelt of flinke klachten ervaart: dit zijn de pijlers van energie, flexibiliteit en een vitaal leven. Je krijgt hands-on advies gebaseerd op jouw uitslagen, zodat al het harde werk dat je in je lijf stopt niet voor niets is en op een goed fundament terechtkomt.

Afbeelding: Robert Siodmak

Jouw lichaam heeft alle kennis en vertelt je precies wat het nodig heeft, maar dan moet je de taal wel spreken.

Wij helpen je je lichaam te begrijpen

Hoe werkt het?

Stap 1: Thuistestkit

Je ontvangt een korte vragenlijst via de mail voor een nulmeting van je gezondheid. De eenvoudig te gebruiken thuistestkit voor bloed en ontlasting wordt bij je thuisbezorgd.

Stap 2: Persoonlijk rapport

Onze laboratoria analyseren je opgestuurde samples. De uitslagen vertalen we in een persoonlijk rapport met praktisch, op jou toegespitst advies wat betreft voeding en eventuele supplementen.

Stap 3: Aan de slag

Je kunt direct zelf aan de slag met de adviezen. Als je supplementen nodig hebt, bestel je ze in de juiste dosering via onze shop. Na 3 maanden herhalen we de nulmeting om je toegenomen gezondheid en vitaliteit zichtbaar te maken.

Heb je een vraag?

Bekijk de FAQ

Mail ons via info@labsolute.nl

of bel ons op 020-7864118

De beste versie van jezelf

✔️ Meer energie

✔️ Stralende huid

✔️ Hormonen in balans

✔️ Gezonde darmflora

✔️ Betere stemming

✔️ Rust in je buik

✔️ Duidelijkheid over vage klachten

✔️ Sterk immuunsysteem

✔️ Rust in je hoofd

✔️ Beter slapen

✔️ Gezond gewicht

✔️ Voorkom gezondheidsproblemen