Home

Labsolute

Ontdek wat jouw lichaam
nodig heeft voor een
stralende huid betere spijsvertering sterker immuunsysteem betere hormoonbalans gezond gewicht betere stemming betere nachtrust

Eindelijk duidelijkheid op basis van je
darmflora en een paar druppels bloed
Labsolute

"Ik doe veel zelf op het gebied van mijn gezondheid, maar zonder Labsolute was het me niet gelukt om dit te overwinnen en daar ben ik hen diep dankbaar voor." - Bo

TIRED OF FEELING SICK AND TIRED?

Je doet zo je best: yoga, diëten, bio, bootcamp, detox, mindful – maar nog steeds moe?

Labsolute gebruikt revolutionaire gezondheidstechnologie om je inzicht te geven in de basics van je gezondheid. Of je je nu goed voelt of juist flinke klachten ervaart: dit zijn pijlers van energie, flexibiliteit en een vitaal leven.

“Je kan 100 boeken lezen over wat goed voor je is, maar het mooie van de test van Labsolute vind ik dat ik nu zeker weet wat specifiek voor mij gezond is. Het leek me eerst best lastig afscheid te nemen van sommige voedingsmiddelen, maar al snel begon ik de voordelen ervan te voelen: ik heb meer energie, geen last meer van mijn buik en ik voel me echt fitter. Het is echt een diepte-investering waar ik elke dag van geniet.”

Sophie (37)
 actrice, schrijver, kindertherapeut, moeder

IEDER LICHAAM IS UNIEK

Op je lijf geschreven advies

We geven je een persoonlijk voedingsadvies en kunnen je precies vertellen of en zo ja welke supplementen je nodig hebt.

Dit baseren we op de analyses die onze laboratoria uitvoeren op een paar druppels bloed en een klein sample ontlasting.

We zoeken specifiek naar wat jouw lichaam nodig heeft én wat je beter kunt laten staan. Cause there is no one-size-fits-all diet.

Labsolute Home
Labsolute Home

“Via Labsolute de bloedtest gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren. Hier direct mee aan de slag gegaan – wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon. En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam.”

Trudy (53)
 ondernemer

Wat we onderzoeken in onze tests

Labsolute Oerritme

Darmmicrobioom

“Alle ziekten beginnen in de darmen” zei de Griekse arts Hippocrates bijna 2500 jaar geleden al. Hij blijkt het bij het juiste eind te hebben.

Labsolute Vitamine D test

Vitamine D

Good old vitamine D blijkt belangrijker te zijn dan we ooit voor mogelijk hielden. De meeste mensen hebben een tekort, óók als ze het slikken. Maar teveel binnenkrijgen is ook weer niet gezond.

Labsolute Stress

Reacties op voeding

Op zich gezonde voedingsmiddelen zoals tomaat, ei of doperwten kunnen in jouw lichaam voor paniek zorgen. Hoe zit dat eigenlijk?

Labsolute Omega 3 Test

Omega 3 & 6

Een verkeerde verhouding omega 3 en 6 kan ervoor zorgen dat je lichaam brandjes niet meer kan doven. Hoe kom je uit de ontstekingsstand?

Wij helpen jou je lichaam te begrijpen

WIJ ZIJN NET ALS JIJ: WE WILDEN OOK DE BESTE VERSIE VAN ONSZELF – SCIENCE BASED.

Liedewij - Labsolute

LIEDEWIJ THEISENS

Co-founder & Chief Moving Forward

Labsolute - Noortje

NOORTJE BERGER

Co-founder & Chief Down to Earth

Labsolute Vitamine D test
ZO WERKT HET

Stap 1: Thuistestkit

Een gebruiksvriendelijke testkit wordt bij je thuisbezorgd. Je neemt de samples bloed en ontlasting makkelijk zelf thuis af op het moment dat het jou uitkomt. Bloed afnemen met ons innovatieve apparaatje is simpel en pijnloos.

Stap 2: Samples naar het lab

Stuur de samples in de meegeleverde retourenvelop naar onze laboratoria voor analyse. Met de ruwe data die uit de labtesten rolt gaan wij vervolgens voor jou aan de slag.

Stap 3: Nulmeting

In een online vragenlijst leg je een nulmeting voor jezelf vast. Zo kun je over een tijdje goed vergelijken hoe je gezondheid is verbeterd.

Stap 4: Persoonlijk Rapport

Wij analyseren en bespreken je resultaten en schrijven je Persoonlijk Rapport met het op jouw lijf geschreven advies. Uiteraard verloopt alles van begin tot eind volgens de strengste privacyrichtlijnen.

Stap 5: Aan de slag

Als het nodig is aanpassingen te maken in je voeding, helpen we je hierbij met het Labsolute Food Book vol tips, inspiratie en een compleet weekmenu.

Als je het niet alleen redt met voeding berekenen we precies wat je aan supplementen bij moet slikken om optimale waardes te krijgen. Je schaft ze eenvoudig aan via één druk op de knop in je Persoonlijk Rapport.

Lees meer in ons Journal

Hoe bescherm je je tegen chronische ontsteking?

In plaats van 3 stevige maaltijden per dag, zoals onze (over-)grootouders aten, eten wij sinds de jaren zeventig tussendoortjes, ‘om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden’.  We weten nu (weer) dat het belangrijk is de spijsvertering niet voortdurend aan de gang te houden met kleine snacks en maaltijden, maar voldoende rust te gunnen om te verwerken

Lees verder »

Op zoek naar stille ontstekingen

De rode draad die al onze labtests met elkaar verbindt is het opsporen van chronische laaggradige ontstekingen. Ontstekingen die maar niet overgaan Chronische ontstekingen liggen namelijk aan de basis van het merendeel van de chronische ziekten waaraan de hedendaagse mens lijdt, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en de ziekte van Alzheimer. Essentieel dus om tijdig op te

Lees verder »

Van acné tot eczeem: zo pak je huidproblemen aan van binnenuit

Karlijn Visser van Holistik interviewde ons over het grootste orgaan: de huid. Hoe pak je huidproblemen van binnenuit aan? Inclusief top-tips tegen huidproblemen voor een gezonde, stralende huid.  Je huid is je eerste verdedigingssysteem tegen invloeden van buitenaf en geeft een goede indruk van de processen die zich ín je lichaam afspelen. Je huid weerspiegelt

Lees verder »
Labsolute Supplement

Ontcijfer de signalen die je lichaam je geeft met ons gratis Self-Care Journal

Labsolute Supplement

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, poept, beweegt en ontspant bepaalt hoe je je voelt. Maar het is zo moeilijk de vinger te leggen op wat wel en wat juist niet werkt voor jouw unieke lichaam. 

Wij hebben het Self-Care Journal ontworpen om je te helpen luisteren als je lichaam spreekt. Studies tonen aan dat alleen al het consequent opschrijven van wat je eet tot resultaten leidt, of dat nu meer energie, minder kilo’s of gewoon gezonder eten is.

“Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en houd me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

Martine (42)
 ondernemer, moeder

Heb je vragen?

Scroll naar top