Home

Labsolute

Ontdek wat jouw lichaam
nodig heeft voor een
stralende huid betere spijsvertering sterker immuunsysteem goede nachtrust betere stemming gezond gewicht hoger energielevel betere hormoonbalans gezonde zwangerschap

Ontdek wat jouw lichaam nodig
heeft voor een
stralende huid betere spijsvertering sterker immuunsysteem goede nachtrust betere stemming gezond gewicht hoger energielevel betere hormoonbalans

Jouw unieke handleiding op basis van je
darmflora en bloedwaarden

Labsolute

"Ik doe veel zelf op het gebied van mijn gezondheid, maar zonder Labsolute was het me niet gelukt om dit te overwinnen en daar ben ik hen diep dankbaar voor." - Bo

21ST CENTURY HEALTH

Science based self-care

Je bent onverklaarbaar moe, hebt vage pijntjes of last van je buik, een wattig gevoel in je hoofd en je mood is meh. 

Grote kans dat je, net als de meeste mensen, altijd een beetje ontstoken bent. 

Deze sluimerende ontstekingen – wetenschappers wereldwijd noemen het low grade inflammation – liggen aan de basis van vrijwel alle chronische ziekten en klachten.

Vaak kan je eenvoudig uit de ontstekingsstand komen door bepaalde voeding te laten staan, andere dingen juist wel te gaan eten en vaak ook door supplementen te nemen. Maar welke dan? En hoe kom je daar achter?

Labsolute
Labsolute

“Je kan 100 boeken lezen over wat goed voor je is, maar het mooie van de test van Labsolute vind ik dat ik nu zeker weet wat specifiek voor mij gezond is. Het leek me eerst best lastig afscheid te nemen van sommige voedingsmiddelen, maar al snel begon ik de voordelen ervan te voelen: ik heb meer energie, geen last meer van mijn buik en ik voel me echt fitter. Het is echt een diepte-investering waar ik elke dag van geniet.”

Sophie (37)
 actrice, schrijver, moeder

ONTCIJFER JEZELF

Jouw persoonlijke handleiding voor een fit en vitaal lijf

Geloof ons, we hebben alles geprobeerd: diëten, therapieën, pillen, the works. Maar wat uiteindelijk voor échte resultaten zorgde was laboratoriumonderzoek.

Want de oorzaken van chronische ontsteking zijn voor iedereen anders. Wat dieetgoeroes, therapeuten en fitgirls je ook vertellen: one-size-fits-all bestaat gewoon niet.

Daarom is het zo belangrijk uit te zoeken wat jouw unieke lichaam nodig heeft én wat je beter kunt laten staan.

Jouw unieke science based gebruiksaanwijzing, gebaseerd op de analyses die onze laboratoria uitvoeren op je bloed en ontlasting.

Labsolute
Labsolute

“Via Labsolute de test gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren. Hier direct mee aan de slag gegaan – wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon. En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam.”

Trudy (53)
 ondernemer

Labsolute

Wat we onderzoeken in onze Essential Test

darmmicrobioom

De samenstelling van je darmbacteriën beïnvloedt je weerstand, slaap, gewicht, hersenen, huid, hormonen en energieniveau.

reacties op voeding

Op zich gezonde voedingsmiddelen zoals tomaat, ei of doperwten kunnen in jouw lichaam voor paniek zorgen. Hoe zit dat eigenlijk?

vitamine D

Good old vitamine D blijkt belangrijker te zijn dan we ooit voor mogelijk hielden. De meeste mensen hebben een tekort, óók als ze het slikken.

omega 3

Te weinig omega 3 kan ervoor zorgen dat je ontstekingsbrandjes niet meer kan doven. Hoe kom je uit de ontstekingsstand?

Wij helpen jou je lichaam te begrijpen

WIJ ZIJN NET ALS JIJ: WE WILLEN OOK DE BESTE VERSIE VAN ONSZELF – SCIENCE BASED.

Liedewij - Labsolute

LIEDEWIJ THEISENS

Co-founder & Chief Moving Forward

Labsolute - Noortje

NOORTJE BERGER

Co-founder & Chief Down to Earth

“Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en houd me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

Martine (42)
 ondernemer, moeder

Heb je vragen?

Scroll naar top

Begin bij de basis

Labsolute Self-Care

Ontcijfer de signalen die je lichaam je geeft met ons gratis Self-Care Journal

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, poept, beweegt en ontspant bepaalt hoe je je voelt. Maar het is zo moeilijk de vinger te leggen op wat wel en wat juist niet werkt voor jouw unieke lichaam. 

Wij hebben het Self-Care Journal ontworpen om je te helpen luisteren als je lichaam spreekt. Studies tonen aan dat alleen al het consequent opschrijven van wat je eet tot resultaten leidt, of dat nu meer energie, minder kilo’s of gewoon gezonder eten is.