Science based self-care

Science based
self-care

DIT IS LABSOLUTE

Gepersonaliseerd voedingsadvies gebaseerd op je darmbacteriën en een paar druppels bloed. 

21ST CENTURY HEALTH

Ieder lichaam is uniek. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om jouw persoonlijke handleiding te schrijven met behulp van state-of-the-art technologie. Wij maken deze innovaties beschikbaar op een manier die je hier en nu kunt inzetten om de regie over je gezondheid te nemen.

Afbeelding: Rue des Archives

Wat biedt Labsolute?

Op je lijf geschreven advies

Wij geven je een persoonlijk voedingsadvies en kunnen je precies vertellen of en zo ja welke supplementen je nodig hebt. Dit baseren we op de analyses die onze laboratoria uitvoeren op een paar druppels bloed en een klein sample ontlasting.

We zoeken specifiek naar wat jouw unieke lichaam nodig heeft én wat je beter kunt laten staan. Cause there is no one-size-fits-all diet.

Waarom Labsolute?

Je doet zo je best: yoga, diëten, bio, bootcamp, detox, mindful – maar nog steeds moe?

Labsolute heeft de labonderzoeken bijeengebracht die voor iedereen in elke leeftijdsfase zeer belangrijk zijn om je gezondheid een stevige basis te geven. Of je je nu goed voelt of flinke klachten ervaart: dit zijn pijlers van energie, flexibiliteit en een vitaal leven. Je krijgt hands-on advies gebaseerd op jouw uitslagen, zodat al het harde werk dat je in je lijf stopt op een goed fundament terechtkomt.

Afbeelding: Robert Siodmak

Wij helpen jouw je lichaam te begrijpen

Wij zijn net als jij. We wilden de beste versie van onszelf – science based.

Hoe werkt het?

Stap 1: Thuistestkit

Je ontvangt een korte vragenlijst via de mail voor een nulmeting van je gezondheid. De eenvoudig te gebruiken thuistestkit voor bloed en ontlasting wordt bij je thuisbezorgd. Je neemt de samples zelf af en stuurt ze op naar de laboratoria.

Stap 2: Persoonlijk rapport

Onze laboratoria analyseren je opgestuurde samples. De uitslagen vertalen we in een persoonlijk rapport met praktisch, op jou toegespitst advies wat betreft voeding en eventuele supplementen.

Stap 3: Aan de slag

Je kunt direct zelf aan de slag met de adviezen. Als je supplementen nodig hebt, bestel je ze in de juiste dosering via onze shop. Na 3 maanden herhalen we de vragenlijst om je toegenomen gezondheid en vitaliteit zichtbaar te maken.

Heb je een vraag?

Boek een gratis adviesgesprek van 10 minuten

Bekijk de FAQ of

Mail ons via info@labsolute.nl

De beste versie van jezelf

Geef jezelf meer:

✔️ energie

✔️ rust in je buik

✔️ rust in je hoofd

✔️ duidelijkheid over voeding

✔️ duidelijkheid over tekorten

✔️ tools voor een gezond gewicht

Verbeter je:

✔️ weerstand

✔️ slaap

✔️ hormoonbalans

✔️ darmflora

✔️ huid

✔️ stemming

Ontdek de moderne oerleefstijl

Goed voor jezelf zorgen begint bij de oermens in jezelf te (h)erkennen. Onze nieuwsbrief helpt je daarbij. Schrijf je in en ontvang praktische evolutionaire inzichten over voeding en leefstijl in je mailbox.

Gelukt!