Home

Labsolute Linzenpasta bolognese

Ontdek wat jouw lichaam
nodig heeft voor een
stralende huid betere spijsvertering sterker immuunsysteem goede nachtrust betere stemming gezond gewicht hoger energielevel betere hormoonbalans gezonde zwangerschap

Ontdek wat jouw lichaam nodig
heeft voor een
stralende huid betere spijsvertering sterker immuunsysteem goede nachtrust betere stemming gezond gewicht hoger energielevel betere hormoonbalans

Eindelijk duidelijkheid op basis van je
darmflora en bloedwaarden

Labsolute Linzenpasta bolognese

"Ik doe veel zelf op het gebied van mijn gezondheid, maar zonder Labsolute was het me niet gelukt om dit te overwinnen en daar ben ik hen diep dankbaar voor." - Bo

21st CENTURY HEALTH

Ontcijfer jezelf

Labsolute gebruikt revolutionaire gezondheidstechnologie om je inzicht te geven in de basics van je gezondheid. 

Of je je nu goed voelt of juist flinke klachten ervaart: dit zijn pijlers van energie, flexibiliteit en een vitaal leven.

Labsolute Bananenbrood
Labsolute Bananenbrood

“Je kan 100 boeken lezen over wat goed voor je is, maar het mooie van de test van Labsolute vind ik dat ik nu zeker weet wat specifiek voor mij gezond is. Het leek me eerst best lastig afscheid te nemen van sommige voedingsmiddelen, maar al snel begon ik de voordelen ervan te voelen: ik heb meer energie, geen last meer van mijn buik en ik voel me echt fitter. Het is echt een diepte-investering waar ik elke dag van geniet.”

Sophie (37)
 actrice, schrijver, moeder

IEDER LICHAAM IS UNIEK

Op je lijf geschreven advies

We geven je een persoonlijk voedingsadvies en kunnen je precies vertellen of en zo ja welke supplementen je nodig hebt.

Dit baseren we op de analyses die onze laboratoria uitvoeren op een klein sample ontlasting en een bloedmonster.

We zoeken specifiek naar wat jouw lichaam nodig heeft én wat je beter kunt laten staan. Cause there is no one-size-fits-all diet.

Labsolute Dessert

“Via Labsolute de bloedtest gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren. Hier direct mee aan de slag gegaan – wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon. En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam.”

Trudy (53)
 ondernemer

Wat we onderzoeken in onze tests

darmmicrobioom

“Alle ziekten beginnen in de darmen” zei de Griekse arts Hippocrates bijna 2500 jaar geleden al. Hij blijkt het bij het juiste eind te hebben.

reacties op voeding

Op zich gezonde voedingsmiddelen zoals tomaat, ei of doperwten kunnen in jouw lichaam voor paniek zorgen. Hoe zit dat eigenlijk?

vitamine D

Good old vitamine D blijkt belangrijker te zijn dan we ooit voor mogelijk hielden. De meeste mensen hebben een tekort, óók als ze het slikken. Maar teveel binnenkrijgen is ook weer niet gezond.

omega 3

Te weinig omega 3 kan ervoor zorgen dat je ontstekingsbrandjes niet meer kan doven. Hoe kom je uit de ontstekingsstand?

Wij helpen jou je lichaam te begrijpen

WIJ ZIJN NET ALS JIJ: WE WILLEN OOK DE BESTE VERSIE VAN ONSZELF – SCIENCE BASED.

Liedewij - Labsolute

LIEDEWIJ THEISENS

Co-founder & Chief Moving Forward

Labsolute - Noortje

NOORTJE BERGER

Co-founder & Chief Down to Earth

Labsolute Test
Labsolute Supplementen
Labsolute Persoonlijk Rapport
ZO WERKT HET

Stap 1: Tests afnemen

Een gebruiksvriendelijke testkit wordt bij je thuisbezorgd. Je neemt het sample ontlasting makkelijk zelf thuis af op het moment dat het jou uitkomt. Bloed laten prikken is al even simpel: we hebben prikpunten bij artsen verspreid over heel Nederland.

Stap 2: Samples naar het lab

Stuur de samples in de meegeleverde retourenvelop naar onze laboratoria voor analyse. Met de ruwe data die uit de labtesten rolt gaan wij vervolgens voor jou aan de slag.

Stap 3: Nulmeting

In een online vragenlijst leg je een nulmeting voor jezelf vast. Zo kun je over een tijdje goed vergelijken hoe je gezondheid is verbeterd.

Stap 4: Persoonlijk Rapport

Wij analyseren je resultaten en schrijven je Persoonlijk Rapport met het op jouw lijf geschreven advies. Uiteraard verloopt alles van begin tot eind volgens de strengste privacyrichtlijnen.

Stap 5: Aan de slag

Als het nodig is aanpassingen te maken in je voeding, helpen we je hierbij met tips, food swaps en recepten. Ook kun je de hulp van een van onze diëtisten inroepen.  

Als je het niet alleen redt met voeding berekenen we wat je aan supplementen bij moet slikken om optimale waardes te kunnen bereiken. Je schaft ze eenvoudig aan via één druk op de knop in je Persoonlijk Rapport.

Labsolute Persoonlijk Rapport

“Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en houd me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

Martine (42)
 ondernemer, moeder

Labsolute Supplement

Ontcijfer de signalen die je lichaam je geeft met ons gratis Self-Care Journal

Labsolute Supplement

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, poept, beweegt en ontspant bepaalt hoe je je voelt. Maar het is zo moeilijk de vinger te leggen op wat wel en wat juist niet werkt voor jouw unieke lichaam. 

Wij hebben het Self-Care Journal ontworpen om je te helpen luisteren als je lichaam spreekt. Studies tonen aan dat alleen al het consequent opschrijven van wat je eet tot resultaten leidt, of dat nu meer energie, minder kilo’s of gewoon gezonder eten is.

Heb je vragen?

Scroll naar top