Science based self-care

Science based
self-care

DIT IS LABSOLUTE

Gepersonaliseerd voedingsadvies gebaseerd op je darmbacteriën en een paar druppels bloed. 

21ST CENTURY HEALTH

Ieder lichaam is uniek. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om jouw persoonlijke handleiding te schrijven met behulp van state-of-the-art technologie. Wij maken deze innovaties beschikbaar op een manier die je hier en nu kunt inzetten om de regie over je gezondheid te nemen.

Afbeelding: Rue des Archives

Wat biedt Labsolute?

Op je lijf geschreven advies

Wij geven je een persoonlijk voedingsadvies en kunnen je precies vertellen of en zo ja welke supplementen je nodig hebt. Dit baseren we op de analyses die onze laboratoria uitvoeren op een paar druppels bloed en een klein sample ontlasting.

We zoeken specifiek naar wat jouw unieke lichaam nodig heeft én wat je beter kunt laten staan. Cause there is no one-size-fits-all diet.

Waarom Labsolute?

Je doet zo je best: yoga, diëten, bio, bootcamp, detox, mindful – maar nog steeds moe?

Labsolute heeft de labonderzoeken bijeengebracht die voor iedereen in elke leeftijdsfase zeer belangrijk zijn om je gezondheid een stevige basis te geven. Of je je nu goed voelt of flinke klachten ervaart: dit zijn pijlers van energie, flexibiliteit en een vitaal leven. Je krijgt hands-on advies gebaseerd op jouw uitslagen, zodat al het harde werk dat je in je lijf stopt op een goed fundament terechtkomt.

Afbeelding: Robert Siodmak

Ervaringen met Labsolute

“Ik was mijn hele leven moe. Sinds 2006 ben ik actief op zoek naar de oorzaak daarvan. Werd door artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb leverreinigingen en diëten gedaan, geleefd op shakes maar niets hielp. Sinds het advies van Labsolute heb ik zoveel meer energie! Ik ben 7 kilo afgevallen, heb een rustigere huid gekregen en geen buikpijn meer na het eten.”

Fransje

"Via Labsolute de bloedtest gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg... Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren. Hier direct mee aan de slag gegaan (wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon). En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam."
Trudy

"Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen... wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en houd me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

Martine

Wij helpen jouw je lichaam te begrijpen

Wij zijn net als jij: we wilden ook de beste versie van onszelf – science based.

Liedewij Theisens

Co-founder & Chief Moving Forward

Noortje Berger

Co-founder & Chief Down to Earth

Zo werkt het

Stap 1: Thuistestkit

Een gebruiksvriendelijke testkit wordt bij je thuisbezorgd. Je neemt de samples makkelijk zelf thuis af op het moment dat het jou uitkomt. 

Stap 2: Samples naar het lab

Stuur de samples naar onze laboratoria voor analyse. Wij betalen de verzendkosten.

Stap 3: Nulmeting

In een online vragenlijst leg je een nulmeting voor jezelf vast. Zo kun je over een tijdje goed vergelijken hoe je gezondheid is verbeterd.

Stap 4: Persoonlijk Rapport

Je ontvangt je persoonlijk rapport in je mailbox. Uiteraard verloopt alles van begin tot eind volgens de strengste privacyrichtlijnen.

Heb je een vraag?

Boek een gratis adviesgesprek van 10 minuten

Bekijk de FAQ of

Mail ons via info@labsolute.nl

Ontdek de moderne oerleefstijl

Goed voor jezelf zorgen begint bij de oermens in jezelf te (h)erkennen. Onze nieuwsbrief helpt je daarbij. Schrijf je in en ontvang praktische evolutionaire inzichten over voeding en leefstijl in je mailbox.

Gelukt!