Ervaringen met Labsolute

Wij kunnen nog zo enthousiast zijn over de resultaten die we behalen, het is altijd beter om het van anderen te horen!

Afbeelding: Jeri Sopanen

ELINE

“Na jaren worstelen met vreselijke klachten rond mijn menstruatie waar de huisarts geen raad mee wist behalve de pil voorschrijven, eindelijk duidelijke antwoorden! Ik miste een paar belangrijke voedingsstoffen en reageerde sterk op gluten. Na het opvolgen van de adviezen voelde ik me voor het eerst niet twee weken ziek voor ik ongesteld word. Veel dank aan Labsolute! Ik raad ze 100% aan!”

Martine

“Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en houd me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

‘Eerst een doffe, onrustige huid en nu glowing’

Jola

Met de test heb ik inzicht gekregen waar ik al lange tijd naar op zoek was. En door de heldere informatie was het makkelijk om met mijn gezondheid aan de slag te gaan. De holistische benadering vind ik prettig, ze pakken het in z’n geheel aan. Ik ben dankbaar dat dit bestaat en dat nu dit soort onderzoeken toegankelijk zijn voor mensen zoals ik!

Afbeelding: Getty Images

Kim

100% betrouwbaar, 100% professioneel, 100% betrokken! Alle laboratoriumuitslagen overzichtelijk op een rijtje met een heldere uitleg en passend advies erbij. Huisartsen en ziekenhuizen zouden zeker nog veel kunnen leren van de aanpak, kennis en kunde van Labsolute!

‘Eindelijk rust in mijn buik!’

Kerstin

De voedingsadviezen en supplementen die ik na de labresultaten aanbevolen kreeg van Labsolute hebben mij geholpen om mijn hormoonwaardes weer goed te krijgen. Ze hebben veel kennis in huis en werken met betrouwbare labtesten waardoor je zeker bent van de juiste aanpak.

Fred

Omdat regulier geen oplossing had (het is prikkelbare darmsyndroom, moet je mee leren leven) naar Labsolute gegaan. Binnen half jaar van klachten af en na een jaar was m’n darm hersteld.

‘Ik heb mijn platte buik weer terug’

Rienk

Dankzij het uitgebreide lab-onderzoek en het advies daarna, weet ik nu eindelijk hoe ik moet omgaan met mijn allergieën. Dank!!

Afbeelding: giphy

Marlies

Ik was vaak moe en had vaak last van een opgeblazen buik. Door een ontlastingsonderzoek werd duidelijk hoe mijn darmflora ervoor stond: dat kon beter! Labsolute heeft me geholpen om mijn voedingspatroon te veranderen en daardoor zijn de vermoeidheid en het opgeblazen gevoel verdwenen!

‘Ik was moe, moe, moe en heb nu weer energie!’

Afbeelding: Beyonce, instagram

FRANSJE

“Ik was mijn hele leven moe. Sinds 2006 ben ik actief op zoek naar de oorzaak daarvan. Werd door artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb leverreinigingen en diëten gedaan, geleefd op shakes maar niets hielp. Sinds het advies van Labsolute heb ik zoveel meer energie! Ik ben 7 kilo afgevallen, heb een rustigere huid gekregen en geen buikpijn meer na het eten.”

‘Sinds het advies van Labsolute heb ik zoveel meer energie!’ 

Sophie

“Omdat ik vage klachten had een test laten uitvoeren door Labsolute. Met de uitslag meer inzicht gekregen over wat bepaalde voedingsstoffen doen in mijn lichaam. Met de tips en adviezen meteen aan de slag gegaan en mijn voeding op bepaalde punten aangepast. Ik merkte al snel verbetering! Dit had ik veel eerder moeten doen!

‘Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing’

Trudy

Via Labsolute de bloedtest gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg… Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren.

Hier direct mee aan de slag gegaan (wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon). En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam.”

‘Ik had vaak een opgezwollen buik en sinds het opvolgen van het voedingsadvies van Labsolute heb ik mijn platte buik weer terug. Daar offer ik met liefde het budget voor op waar ik eigenlijk een designerjurk van had willen kopen. Zeker omdat mijn oude jurken nu weer lekker zitten!’

Afbeelding: meryl streep, bron onbekend

‘That time of the month verloopt nu bijna probleemloos’

Karin

Zonder Labsolute was ik waarschijnlijk nooit van mijn klachten afgekomen en was ik nu nog zoekende geweest van de ene naar de andere therapeut, goeroe of specialist. Al van kinds af aan rommel ik met mijn gezondheid (altijd ziek en moe). Labsolute is fantastisch. Betrouwbare uitslagen door middel van labonderzoek, megaveel wetenschappelijke heldere informatie en hulp bij uitvoering. Wat ik het grootste voordeel vind van Labsolute is dat er onderzoek word gedaan en veel kennis is op meerdere gebieden.

Dat is nu juist zo fijn en heel helpend. Daardoor hoef je eigenlijk niet meer (zo snel) ergens anders naartoe. Je zult vanzelf merken wat een aanwinst dit is. Ik ben ontzettend blij want ik ben van mijn klachten af.”

De beste versie van jezelf

Geef jezelf meer:

✔️ energie

✔️ rust in je buik

✔️ rust in je hoofd

✔️ duidelijkheid over voeding

✔️ duidelijkheid over tekorten

✔️ tools voor een gezond gewicht

Verbeter je:

✔️ weerstand

✔️ slaap

✔️ hormoonbalans

✔️ darmflora

✔️ huid

✔️ stemming

Heb je een vraag?

Boek een gratis adviesgesprek van 10 minuten

Bekijk de FAQ of

Mail ons via info@labsolute.nl

Ontdek de moderne oerleefstijl

Goed voor jezelf zorgen begint bij de oermens in jezelf te (h)erkennen. Onze nieuwsbrief helpt je daarbij. Schrijf je in en ontvang praktische evolutionaire inzichten over voeding en leefstijl in je mailbox.

Gelukt!