Ervaringen

Ervaringen met Labsolute

BO

“Drie jaar geleden werd ik getroffen door een terugval van de ziekte van Crohn. Omdat ik drie maanden moest wachten voordat ik terecht kon bij een voor mij nieuw ziekenhuis ging ik op zoek naar alternatieven en vond ik Labsolute. Ik kon gelijk terecht, mijn bloed werd onderzocht en verschillende zaken bleken uit evenwicht. Ook werd duidelijk dat mijn lichaam moeite heeft met het verteren van bepaalde voedingsstoffen. 

Na het opvolgen van de adviezen was mijn lichaam binnen een paar weken weer in balans. Toen ik eindelijk mijn afspraak had bij het ziekenhuis vergeleken ze daar vol ongeloof de ontstekingswaarden van mijn eerste bloedtest bij Labsolute met de waarden die zij zelf vonden. De waarden waren al enorm gezakt. 

Het is nu drie jaar later en de ziekte van Crohn houd ik met door Labsolute voorgeschreven supplementen en probiotica maar zonder medicatie volledig onder controle. Ik doe veel zelf op het gebied van mijn gezondheid maar zonder Labsolute was het me niet gelukt dit probleem te overwinnen en daar ben ik hen diep dankbaar voor.
Het geeft ook veel vertrouwen en rust te weten dat mocht het in de toekomst toch weer mislopen ik op hun hulp kan rekenen.”

MARTINE

“Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en houd me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

Labsolute

FRANSJE

“Ik was mijn hele leven moe. Sinds 2006 ben ik actief op zoek naar de oorzaak daarvan. Werd door artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb leverreinigingen en diëten gedaan, geleefd op shakes maar niets hielp. Sinds het advies van labsolute heb ik zoveel meer energie! Ik ben 7 kilo afgevallen, heb een rustigere huid gekregen en geen buikpijn meer na het eten.”

Labsolute

ELINE

“Na jaren worstelen met klachten rond mijn menstruatie waar de huisarts geen raad mee wist behalve de pil voorschrijven, eindelijk duidelijke antwoorden! Ik miste een paar belangrijke voedingsstoffen en reageerde sterk op gluten. Na het opvolgen van de adviezen voelde ik me voor het eerst niet twee weken ziek voor ik ongesteld word. Veel dank aan Labsolute! Ik raad ze 100% aan!”

‘Ik had vaak een opgezwollen buik en sinds het opvolgen van het voedingsadvies van Labsolute heb ik mijn platte buik weer terug. Daar offer ik met liefde het budget voor op waar ik eigenlijk een designerjurk van had willen kopen. Zeker omdat mijn oude jurken nu weer lekker zitten!’

RIENK

“Dankzij het uitgebreide lab-onderzoek en het advies daarna, weet ik nu eindelijk hoe ik moet omgaan met mijn allergieën. Dank!!”

TRUDY

Via Labsolute de test gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg… Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren.

Hier direct mee aan de slag gegaan (wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon). En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam.”

‘That time of the month verloopt nu bijna probleemloos’

MARTINEKE

“Al jaren had ik last van zeurende buikpijn in mijn onderbuik waarmee de huisarts me niet echt verder kon helpen. Via een vriendin kwam ik bij Labsolute uit. Hun brede kennis en uitgebreide testen spraken met direct aan. De uitslagen gaven duidelijk aan waar er verbetering kon worden behaald. Het opvolgen van het advies heeft geresulteerd in meer energie, geen buikpijn meer en kennis over de voor mij juiste supplementen.”

‘Ik heb mijn platte buik weer terug’

Labsolute

‘Ik was moe, moe, moe en heb nu weer energie!’

JOLA

“Met de test heb ik inzicht gekregen waar ik al lange tijd naar op zoek was. En door de heldere informatie was het makkelijk om met mijn gezondheid aan de slag te gaan. De holistische benadering vind ik prettig, ze pakken het in z’n geheel aan. Ik ben dankbaar dat dit bestaat en dat nu dit soort onderzoeken toegankelijk zijn voor mensen zoals ik!“

FEMKE

“Omdat ik vage klachten had een test laten uitvoeren door Labsolute. met de uitslag meer inzicht gekregen over wat bepaalde voedingsstoffen doen in mijn lichaam. Met de tips en adviezen meteen aan de slag gegaan en mijn voeding op bepaalde punten aangepast. Ik merkte al snel verbetering! Dit had ik veel eerder moeten doen!

‘Sinds het advies van Labsolute. heb ik zoveel meer energie!'

KIM

100% betrouwbaar, 100% professioneel, 100% betrokken! Alle laboratoriumuitslagen overzichtelijk op een rijtje met een heldere uitleg en passend advies erbij. Huisartsen en ziekenhuizen zouden zeker nog veel kunnen leren van de aanpak, kennis en kunde van Labsolute!

KERSTIN

“De voedingsadviezen en supplementen die ik na de labresultaten aanbevolen kreeg van Labsolute hebben mij geholpen om mijn hormoonwaardes weer goed te krijgen. Ze hebben veel kennis in huis en werken met betrouwbare labtesten waardoor je zeker ben van de juiste aanpak.”

‘Eindelijk rust in mijn buik!’

FRED

“Omdat regulier geen oplossing had (het is prikkelbaar darmsyndroom, moet je mee leren leven) naar Labsolute gegaan. Binnen half jaar van klachten af en na een jaar was m’n darm hersteld.”

MARLIES

“Ik was vaak moe en had vaak last van een opgeblazen buik. Door een ontlastingsonderzoek werd duidelijk hoe mijn darmflora ervoor stond: dat kon beter! Labsolute heeft me geholpen om mijn voedingspatroon te veranderen en daardoor zijn de vermoeidheid en het opgeblazen gevoel verdwenen!

Labsolute

‘Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing’

KARIN

Zonder Labsolute was ik waarschijnlijk nooit van mijn klachten afgekomen en was ik nu nog zoekende geweest van de ene naar de andere therapeut, goeroe of specialist. Al van kinds af aan rommel ik met mijn gezondheid (altijd ziek en moe). Labsolute is fantastisch. Betrouwbare uitslagen door middel van labonderzoek, megaveel wetenschappelijke heldere informatie en hulp bij uitvoering. Wat ik het grootste voordeel vind van Labsolute is dat er onderzoek wordt gedaan en veel kennis is op meerdere gebieden. Dat is nu juist zo fijn en helpend. Daardoor hoef je eigenlijk niet meer zo snel ergens anders naartoe. Je zult vanzelf merken wat een aanwinst dit is. Ik ben ontzettend blij want ik ben van mijn klachten af.

SOPHIE

“Je kan 100 boeken lezen over wat goed je is, maar het mooie van de test van Labsolute vind ik dat ik nu zeker weet wat specifiek voor mij gezond is. Het leek me eerst best lastig afscheid te nemen van sommige voedingsmiddelen, maar al snel begon ik de voordelen ervan te voelen: ik heb meer energie, geen last meer van mijn buik en ik voel me fitter. Het is echt een diepte-investering waar ik elke dag van geniet.

Heb je vragen?

Ziekte ontstaat niet van de
ene op de andere dag

Daar gaan vaak decennia aan vooraf waarin er sluipenderwijs steeds meer klachten – klein en groot – bijkomen. Maar het ís niet normaal om elk jaar een pond aan te komen, en het is niet normaal om op steeds jongere leeftijd last te hebben van bijvoorbeeld eczeem en psoriasis, darmklachten, astma of ernstige vermoeidheid. Ook de vloedgolf van obesitas en burn-out is een teken dat de tijd rijp is voor preventie.

Scroll naar top