Gratis Self-Care Journal

Labsolute Supplement

Ontcijfer de signalen die je lichaam je geeft met ons gratis Self-Care Journal

Labsolute Supplement

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, poept, beweegt en ontspant bepaalt hoe je je voelt. Maar het is zo moeilijk de vinger te leggen op wat wel en wat juist niet werkt voor jouw unieke lichaam. 

Wij hebben het Self-Care Journal ontworpen om je te helpen luisteren als je lichaam spreekt. Studies tonen aan dat alleen al het consequent opschrijven van wat je eet tot resultaten leidt, of dat nu meer energie, minder kilo’s of gewoon gezonder eten is.

Liedewij & Noortje

Liedewij Theisens en Noortje Berger

Liedewij & Noortje

Liedewij & Noortje

Als darmtherapeuten en experts op het gebied van voeding en leefstijl hebben we de afgelopen jaren honderden cliënten behandeld en van hun klachten afgeholpen.

Laboratoriumonderzoek bleek vaak onmisbaar om de kink in de kabel op te sporen. We maken gebruik van state-of-the-art labtests uit de leefstijlgeneeskunde die je huisarts of medisch specialist niet kan voorschrijven.

In bijna alle gevallen bleek de combinatie van een aantal onderzoeken de cruciale informatie te leveren die zorgde voor flinke afname van klachten en structurele toename van energie.

Wij maken die gouden combinatie van labtests waarmee je drie belangrijke oorzaken van chronische ontstekingen opspoort en aanpakt nu direct voor je beschikbaar.

Scroll naar top