Start nu

Labsolute Start nu

Weet je dat vrijwel alle chronische ziekten en klachten worden veroorzaakt door sluimerende ontstekingen?

Labsolute Start nu

Ogenschijnlijk losse klachten die overal in je lichaam de kop op kunnen steken hebben vaak één oorzaak: chronische, laaggradige ontsteking

Je kunt bijvoorbeeld last hebben van:

Chronische ontsteking zorgt bij vrijwel iedereen voor vermoeidheid en minder energie. Het brengt je zwakke schakels aan het licht: de één krijgt acné en PCOS, de ander ontstoken tandvlees en depressieve klachten en weer een ander heeft eczeem en prikkelbare darmsyndroom

Drie belangrijke oorzaken van sluimerende ontstekingen

tekorten

Door tekorten aan voedingsstoffen lukt het je lichaam niet meer kleine of grotere ontstekingsbrandjes te blussen

reacties op voeding

Voedselovergevoeligheden zorgen ervoor dat je immuunsysteem constant ontstekingsstoffen aanmaakt en voortdurend overbelast is

darmen uit balans

Een verkeerde verhouding van goede en slechte darmbacteriën ('leaky gut') kan in je hele lichaam zorgen voor ontstekingen

Wij kunnen je helpen

Wij kunnen je helpen

Als darmtherapeuten en experts op het gebied van voeding en leefstijl hebben we de afgelopen jaren honderden cliënten behandeld en van hun klachten afgeholpen.

Laboratoriumonderzoek bleek vaak onmisbaar om de kink in de kabel op te sporen. We maken gebruik van state-of-the-art labtests uit de leefstijlgeneeskunde die je huisarts of medisch specialist niet kan voorschrijven.

In bijna alle gevallen bleek de combinatie van een aantal onderzoeken de cruciale informatie te leveren die zorgde voor flinke afname van klachten en structurele toename van energie.

Wij maken die gouden combinatie van labtests waarmee je drie belangrijke oorzaken van chronische ontstekingen opspoort en aanpakt nu direct voor je beschikbaar.

“Zonder Labsolute was ik waarschijnlijk nooit van mijn klachten afgekomen en nu nog zoekende geweest van de ene naar de andere therapeut, goeroe of specialist. Al van kinds af aan rommel ik met mijn gezondheid (altijd ziek en moe). Labsolute is fantastisch. Betrouwbare uitslagen door middel van labonderzoek, megaveel wetenschappelijke, heldere informatie en hulp bij uitvoering. Ik ben ontzettend blij want ik ben van mijn klachten af. 

Karin (33)
 moeder

Wat gebeurt er als je voeding waar je op reageert weglaat?

Afname van klachten (in %) na 8 weken*

mood swings
65%
vermoeidheid
68.5%
uitputting
71.3%
artrose
44.3%
gewrichtspijn
66%
spijsverteringsklachten
73.8%
diarree
69%
reflux
72.8%
opgeblazen gevoel
79.1%
winderigheid
76.6%
psoriasis
59.2%
jeuk
72.5%
eczeem
66.9%
acné
60.8%
migraine
76.9%
hoofdpijn
69.1%

“Al jaren had ik last van zeurende buikpijn in mijn onderbuik waarmee de huisarts me niet echt verder kon helpen. Via een vriendin kwam ik bij Labsolute uit. Hun brede kennis en uitgebreide testen spraken me direct aan. De uitslagen gaven duidelijk aan waar er verbetering kon worden behaald. Het opvolgen van het advies heeft geresulteerd in meer energiegeen buikpijn meer en kennis over de voor mij juiste supplementen.”

Martineke (36)
 ondernemer, moeder

Labsolute Test
Labsolute Supplementen
Labsolute Persoonlijk Rapport
ZO WERKT HET

Stap 1: Thuistestkit

Een gebruiksvriendelijke testkit wordt bij je thuisbezorgd. Je neemt de samples bloed en ontlasting makkelijk zelf thuis af op het moment dat het jou uitkomt.

Stap 2: Samples naar het lab

Stuur de samples in de meegeleverde retourenvelop naar onze laboratoria voor analyse. Met de ruwe data die uit de labtesten rolt gaan wij vervolgens voor jou aan de slag.

Stap 3: Nulmeting

In een online vragenlijst leg je een nulmeting voor jezelf vast. Zo kun je over een tijdje goed vergelijken hoe je gezondheid is verbeterd.

Stap 4: Persoonlijk Rapport

Wij analyseren en bespreken je resultaten en schrijven je Persoonlijk Rapport met het op jouw lijf geschreven advies. Uiteraard verloopt alles van begin tot eind volgens de strengste privacyrichtlijnen.

Stap 5: Aan de slag

Als het nodig is aanpassingen te maken in je voeding, helpen we je hierbij.

Als je het niet alleen redt met voeding berekenen we wat je aan supplementen bij moet slikken om optimale waardes te kunnen bereiken. Je schaft ze eenvoudig aan via één druk op de knop in je Persoonlijk Rapport.

Labsolute Persoonlijk Rapport

Dit vinden we belangrijk

wetenschap

We nemen de meeste gezondheidshypes met een flinke korrel zout, want wat voor de een werkt, kan voor de ander helemaal niet goed zijn. Meten is weten! Daarom baseren we al onze adviezen op de resultaten uit het lab en solide wetenschappelijk onderzoek.

privacy

We leren je de geheimen van je lichaam, maar zullen ze nooit doorvertellen aan anderen. Alle stappen in het proces zijn onderworpen aan strenge privacyeisen en we zullen je gegevens nooit verkopen aan andere partijen.

beste kwaliteit

Onze standaarden zijn hoog. We werken met zorgvuldig samengestelde tests van toplaboratoria. De supplementen die we geselecteerd hebben zijn gemaakt met grondstoffen van de beste kwaliteit, bevatten alleen dat wat nodig is en waar je lichaam ook echt wat mee kan.

geen abracadabra

De ruwe data die uit onze testen rolt, is op z'n zachts gezegd abstract - en we begrijpen dat jij daar niet veel aan hebt. We nemen dan ook voor iedereen de tijd om de uitslag te vertalen naar praktische en eenvoudig toe te passen adviezen.

Deze tests zijn niet beschikbaar voor (huis)artsen en specialisten. Het zijn geen onderzoeken die ziekten diagnosticeren, maar cutting edge labtests uit de leefstijlgeneeskunde die je kunnen helpen je gezondheid te verbeteren, ook preventief. 
Labsolute testen zijn alleen bedoeld voor wellness monitoring en zijn geen vervanging van een medische analyse.

Het afnemen van de samples bloed en ontlasting is – zeker met de duidelijke instructies – appeltje eitje. Alle adviezen die je krijgt op basis van je labresultaten zijn food based en waar nodig aangevuld met veilige supplementen, pre- en probiotica. 

Bij het Essential- en Absolute-pakket krijg je ons Food Book met handige tips en food swaps. De Absolute test komt zelfs met een door onze diëtist samengesteld persoonlijk weekmenu, afgestemd op jouw resultaten. Als je het fijn vindt om nog meer begeleiding te krijgen kan je een consult met haar boeken.  

De uitkomsten zijn 100% niet griezelig en superinformatief. Alle waarden die we testen zijn dingen die je zelf kunt aanpassen met voeding en leefstijl. Jij hoeft er vervolgens niet op af te studeren want dat hebben wij al voor je gedaan. Op basis van je resultaten geven we je op jouw lichaam afgestemde adviezen waarmee je vaak makkelijk en snel flinke resultaten kunt boeken.

Absoluut! De rode draad in alle onderzoeken die we doen is chronische laaggradige ontsteking. Als je naar wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen jaren kijkt worden chronische ontstekingen onder meer geassocieerd met acné, menstruatieklachten en eczeem, maar ook met hart- en vaatziekten, diabetes, artritis en darmaandoeningen. Laaggradige ontstekingen kunnen voor een scala aan klachten of klachtjes zorgen.

De uitslagen van onze onderzoeken geven je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan om chronische ontstekingen te verminderen en je gezondheid zo een stevige basis te geven.

Jazeker. Zie de pijlers waar Labsolute op test als een fundament waarop je stevig kunt bouwen. Vaak slaan behandelingen en medicatie beter aan als je je lichaam helpt door chronische bronnen van stress (verkeerde voeding, tekorten aan essentiële voedingsstoffen, niet optimale darmfunctie) weg te nemen zodat je al je energie kunt stoppen in herstel.

De adviezen zijn erop gericht je immuunsysteem en je darmen in balans te brengen door chronische ontstekingen te dempen. Wij onderzoeken je bloed op IgG-reacties op 22, 44 of 90 voedingsmiddelen, zodat je inzicht krijgt in op welke van deze voedingsmiddelen je immuunsysteem reageert. Meestal hoef je jouw trigger-voeding niet je leven lang te vermijden. Een paar maanden rust van het betreffende voedingsmiddel is vaak genoeg om het daarna weer (met mate) te kunnen eten.

Vrijwel alle welvaartsziekten worden veroorzaakt door chronische laaggradige ontstekingen. Je wordt niet van deze ene op de andere dag ziek: daar gaan vaak decennia aan vooraf waarin je er steeds meer kleine en grote klachten bij krijgt. Vergelijk het met een veenbrand: af en toe vlamt het ergens op – je hebt een winterteen, pijn in je gewrichten of een verergering van eczeem. Soms zie en merk je er weinig van. Lokaal blussen werkt vaak maar even voor het weer ergens anders opvlamt.

De uitslagen van onze onderzoeken geven je de mogelijkheid om de bron van de veenbrand aan te pakken en je gezondheid zo een stevige basis te geven.

“Ik was mijn hele leven moe. Sinds 2006 ben ik actief op zoek naar de oorzaak daarvan. Werd door artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb leverreinigingen en diëten gedaan, geleefd op shakes maar niets hielp. Sinds het advies van Labsolute heb ik zoveel meer energie! Ik ben 7 kilo afgevallen, heb een rustigere huid gekregen en geen buikpijn meer na het eten.”

Fransje (42)
 actrice, schrijver, moeder

Ontstekingsvrij leven ligt binnen handbereik

Ontstekingsvrij leven ligt binnen handbereik

In 1 keer betalen (10% korting)
In 3 termijnen betalen

BASIC

Alleen
bloedonderzoek
627
 • INCLUSIEF:
 • Persoonlijk Rapport met op je lijf geschreven advies over voeding en supplementen gebaseerd op je testuitslagen
 • omega 3-/6-balanstest, omega 3-index, transvetten-index
 • vitamine D-test
 • overgevoeligheidstest voor 22 voedingsmiddelen

ESSENTIAL

De gouden combinatie met bloed- en ontlastingsonderzoek
987
 • INCLUSIEF ALLES UIT HET BASIC-PAKKET, PLUS:
 • uitgebreid ontlastingsonderzoek naar de balans tussen goede en schadelijke darmbacteriën, bescherming tegen chronische ziekten, tolerantie voor gluten en lactose, chronische ontsteking
 • lijst van persoonlijke superfoods voor jouw specifieke darmbacteriën met shoptips
 • overgevoeligheid voor 22 extra voedingsmiddelen (totaal 44)
Meest gekozen

ABSOLUTE

Extra uitgebreid bloed- en ontlastingsonderzoek
1149
 • INCLUSIEF ALLES UIT HET ESSENTIAL-PAKKET, PLUS:
 • overgevoeligheid voor 46 extra voedingsmiddelen (totaal 90)
 • keuze uit voedselovergevoeligheden voor omnivoor of vegetariër

Labsolute testen zijn alleen bedoeld voor wellness monitoring en geen vervanging van een medische analyse

*PERFECTE BLOEDWAARDEN?
GELD TERUG

Labsolute Oerritme

Als je geen voedselovergevoeligheden én geen tekort aan omega 3 en vitamine D hebt, krijg je het complete aankoopbedrag van je testpakket terug. 

We zien nooit een uitslag van darmonderzoek die helemaal perfect is en daarom tellen we die niet mee voor de geld-terug-garantie. 

Dus ook als je darmen uit balans maar je bloeduitslagen helemaal goed zijn krijg je je geld terug en tóch je Persoonlijk Rapport met uitslagen en adviezen. Beloofd.

Labsolute Oerritme

Heb je vragen?

Ziekte ontstaat niet van de
ene op de andere dag

Daar gaan vaak decennia aan vooraf waarin er sluipenderwijs steeds meer klachten – klein en groot – bijkomen. Maar het ís niet normaal om elk jaar een pond aan te komen, en het is niet normaal om op steeds jongere leeftijd last te hebben van bijvoorbeeld eczeem en psoriasis, darmklachten, astma of ernstige vermoeidheid. Ook de vloedgolf van obesitas en burn-out is een teken dat de tijd rijp is voor preventie.

Scroll naar top