fb pixel
Liedewij Theisens en Noortje Berger
Liedewij Theisens
Noortje Berger

Labsolute bestaat sinds 2020 en in die tijd hebben we meer dan 350 mensen (80% vrouw, 20% man) geholpen om hun gezondheid duurzaam te resetten. In de jaren daarvoor voerden we afzonderlijk van elkaar een ‘traditionele’ praktijk als therapeuten. 

Omdat we merkten dat we bij het overgrote deel van onze klanten een significante vermindering van klachten en toename van energie bereikten met dezelfde combinatie van labtesten besloten we af te stappen van die manier van werken.

De Labsolute-formule

We wisten dat we een belangrijke formule gevonden hadden waarmee we mensen een belangrijke tool in handen geven om hun gezondheid eerder bij te sturen en waar mogelijk te behoeden voor de ellende die we dagelijks langs zagen komen.

Mensen die eigenlijk alleen nog een ‘hoofd op wielen’ waren. Die al zo lang aan het tobben waren met burn-out, overgewicht, vermoeidheid, darmklachten en hormonen die hun eigen leven leken te leiden. En die ontzettend veel baat hadden bij wat we voor hen konden doen.

Hoe power-to-the-people en levensveranderend zou het zijn om de (unieke!) handleiding van je lichaam in handen te krijgen met deze formule, liefst op een moment dat je misschien een beetje piept en kraakt, maar nog gezond en flexibel genoeg bent om in korte tijd grote slagen te kunnen maken.

Idealiter krijg je je persoonlijke gebruiksaanwijzing samen met de uitslag van de hielprik, maar zo ver zijn we helaas nog niet. Voor nu moet je zelf actie ondernemen om te profiteren van de laatste inzichten uit de leefstijlgeneeskunde.

Wat maakt ons anders dan anderen?

Liedewij Theisens

Wat ons onderscheidt van andere therapeuten en aanbieders van do-it-yourself-labonderzoek is dat wij alleen gebruik maken van grondig wetenschappelijk gefundeerde testmethoden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de EMB-test, mesologie, spiertesten en bioresonantie. Ook doen wij geen ‘ouderwets’ ontlastingsonderzoek waarna je met grote hoeveelheden heftige supplementen specifieke schimmels, parasieten en ongewenste bacteriën te lijf gaat.

Wij gaan uit van de kracht van het geheel, van het versterken van je hele darmmicrobioom in plaats van het uitroeien van een paar hooligans. Van het specifiek kijken naar waar jouw lichaam goed en slecht op gaat in plaats van het schrappen van hele voedingsgroepen.

Dit maakt de Reset uniek

Noortje Berger

In 3 maanden tijd helpen we je je gezondheid te transformeren en te resetten. We gaan op zoek naar oorzaken en oplossingen voor de échte, onderliggende oorzaak van 99% van de gezondheidsklachten – chronische ontstekingen – en pakken daarmee klachten aan waarvan je niet wist dat ze wat met elkaar te maken hadden.

Denk rosacea & buikpijn.

Obstipatie & opvliegers.

Burn-out & voedselovergevoeligheden.

Omdat we voor iedereen een uniek Reset Plan maken op basis van labonderzoek, is de input en de output van de Reset bij iedereen anders.

We streven ernaar je waar mogelijk quick fixes en tegelijkertijd langdurige verandering te geven door je te laten zien hoe je je eigen voedingskundige en expert op het gebied van je eigen lichaam kunt worden. Zodat je daarna altijd ZELF kunt zien wat er nodig is om je gezondheid en energie te verbeteren.

Maar geloof ons vooral niet op ons woord, kijk gerust naar een aantal van de testimonials die we hebben ontvangen in de afgelopen tijd.

Liedewij & Noortje

Liedewij & Noortje

Opleiding en ervaring

Dit kan je van ons verwachten

wetenschap

We nemen de meeste gezondheidshypes met een flinke korrel zout, want wat voor de een werkt, kan voor de ander helemaal niet goed zijn. Meten is weten! Daarom baseren we al onze adviezen op de resultaten uit het lab en solide wetenschappelijk onderzoek.

privacy

We leren je de geheimen van je lichaam, maar zullen ze nooit doorvertellen aan anderen. Alle stappen in het proces zijn onderworpen aan strenge privacyeisen en we zullen je gegevens nooit verkopen aan andere partijen.

beste kwaliteit

Onze standaarden zijn hoog. We werken met zorgvuldig samengestelde tests van toplaboratoria. De supplementen die we geselecteerd hebben zijn gemaakt met grondstoffen van de beste kwaliteit, bevatten alleen dat wat nodig is en waar je lichaam ook echt wat mee kan.

geen abracadabra

De ruwe data die uit onze testen rolt, is op z'n zachts gezegd abstract - en we begrijpen dat jij daar niet veel aan hebt. We nemen dan ook voor iedereen de tijd om de uitslag te vertalen naar praktische en eenvoudig toe te passen adviezen.

Ontdek of de Reset bij je past

Wil jij je fit en energiek voelen, je gezondheid serieus nemen en weten wat je kunt doen om je lichaam & geest zo goed mogelijk te ondersteunen?

Gebruik dan deze tool om helder te krijgen hoe je er nu voor staat en waar je aan zou willen werken.

Labsolute

Je krijgt van ons een gratis en eerlijk advies en als de Reset toch niet bij je past sturen we je door.

Scroll naar boven
Labsolute Beeldmerk

check je darmgezondheid

Doe de gratis Quick Scan