Ouderwetsche andijviestamppot

Andijviestamppot recept

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1,2 kilo biologische aardappelen
  • 600 gram andijvie
  • 4 zalmmoten of 4 vegetarische burgers
  • 1 ui
  • 1 eetlepel gistvrije bouillon (merk Bio Today)
  • 1 eetlepel ghee of kokosolie

Bereiding

1. Snij de ongeschilde aardappelen in vieren en kook in ruim water gedurende 20 minuten

2. Snij de ui en bak samen met de zalmmoten/vegetarische burgers gedurende 6-8 minuten op hoog vuur

4. Zet het vuur laag en haal de zalm/burgers uit de pan. Voeg de bouillon toe met 250 ml water en laat op laag vuur even pruttelen

5. Giet de aardappelen en doe de andijvie bij de aardappelen. Stamp met een stamper tot een echte stamppot

6. Serveer met de zalm/burgers en de gistvrije jus

Scroll naar top
Labsolute Beeldmerk

check je darmgezondheid

Doe de gratis quick scan van je darmen