Ouderwetsche andijviestamppot

Labsolute Diner

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 1,2 kilo biologische aardappelen
  • 600 gram andijvie
  • 4 zalmmoten of 4 vegetarische burgers
  • 1 ui
  • 1 eetlepel gistvrije bouillon (merk Bio Today)
  • 1 eetlepel ghee of kokosolie
Labsolute

Bereiding

1. Snij de ongeschilde aardappelen in vieren en kook in ruim water gedurende 20 minuten

2. Snij de ui en bak samen met de zalmmoten/vegetarische burgers gedurende 6-8 minuten op hoog vuur

4. Zet het vuur laag en haal de zalm/burgers uit de pan. Voeg de bouillon toe met 250 ml water en laat op laag vuur even pruttelen

5. Giet de aardappelen en doe de andijvie bij de aardappelen. Stamp met een stamper tot een echte stamppot

6. Serveer met de zalm/burgers en de gistvrije jus

Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email

Wil je tips ontvangen over voeding & gezondheid?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, voor Science Based Self-Care tips en om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Labsolute

Scroll naar top