Vegan glutenvrij bananenbrood

Deel op linkedin
Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email
Labsolute Ontbijt

Ingrediënten

  • 
4 bananen
  • 100 gr dadels
  • 1 tl bakpoeder
  • 
1 tl baking soda
  • 
2 tl kaneel of koekkruiden
  • 
2 el citroensap
  • snuf zout
  • 150 gr boekweitvlokken
  • 150 gr boekweitmeel
  • 
250 ml plantaardige melk of water
  • eventueel 50 gr walnoten, paranoten of andere noten waar je tegen kunt
Labsolute
Bereiding
 
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Meng de bananen, dadels en melk of water in de blender
  3. Roer in een grote kom de droge ingrediënten door elkaar en schep het mengsel uit de blender erdoorheen
  4. 45 minuten bakken in de voorverwarmde oven in een ingevet bakblik
  5. Uit het bakblik op een rooster laten afkoelen
Heerlijk besmeerd met notenpasta, roomboter, kokosolie of jam.
Ook handig om in plakken in te vriezer en snel op te piepen in het broodrooster.
Deel op linkedin
Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email
Scroll naar top