fb pixel

Nasi met superfood miso

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 300 gram basmati rijst
  • 300 gram kipfilet of 300 gram tofu
  • 2 stronken paksoi
  • 1 broccoli
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 gram geschilde gember
  • 2 eetlepels misopasta
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel sambal oelek
  • 1 eetlepel kokosolie

Bereiding

1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking

2. Snij de kipfilet in blokjes en hou apart

3. Snij de uien, gember en knoflook in kleine blokjes

4. Snij de broccoli en paksoi in stukken

5. Verwarm een pan en voeg de kokosolie, uien, gember, knoflook en sambal toe

6. Voeg de kipfilet toe en bak gedurende 5 minuten totdat de kip goudbruin is

7. Voeg de broccoli, paksoi en 100 ml water toe. Zet de deksel op de pan en laat op laag vuur stomen gedurende 5-8 minuten

8. Zodra de groenten gaar zijn kun je de rijst toevoegen

9. Roer de rijst goed door de groenten en kip en voeg de sojasaus toe

Wil je liever een vegan optie? Vervang de kip dan door 300 gram tofu.

Scroll naar boven
Labsolute Beeldmerk

check je darmgezondheid

Doe de gratis Quick Scan