Vegan Griekse salade

Labsolute Lunch

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 150 gram nep feta (zoals Violife Greek White)
  • 150 gram zwarte olijven zonder pit
  • 4 tomaten
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 4 eetlepels balsamicoazijn (of citroensap om het gistvrij te maken)
  • 4 sneetjes glutenvrij brood (zoals Yam Desem)
Labsolute

Bereiding

1. Snij de tomaten, komkommer en rode ui in blokjes en verdeel over 4 kommen

2. Snij de nepfeta in blokjes en verdeel zowel de feta als de zwarte olijven gelijkmatig over de 4 kommen

3. Maak de salade aan met balsamicoazijn/citroensap en olijfolie

4. Serveer met geroosterd glutenvrij brood

Deel op facebook
Deel op pinterest
Deel op whatsapp
Deel op email

Wil je tips ontvangen over voeding & gezondheid?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, voor Science Based Self-Care tips en om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Labsolute

Scroll naar top