Ontdek wat jouw lichaam je wil vertellen

SCIENCE BASED SELF-CARE

Als orthomoleculair darmtherapeuten hebben we de afgelopen jaren honderden cliënten behandeld en van hun klachten afgeholpen. Labonderzoek bleek vaak onmisbaar om de kink in de kabel op te sporen. We maken gebruik van groundbreaking labtests uit de complementaire geneeskunde die je huisarts of medisch specialist niet kan voorschrijven. 

In bijna alle gevallen bleek de combinatie van een aantal onderzoeken de cruciale informatie te leveren die zorgde voor flinke afname van klachten en structurele toename van energie. Wij maken die gouden combinatie van labtests nu direct voor je beschikbaar.  

Waarom niet via arts of therapeut?

Met Labsolute hebben we een vorm van personalized health gecreëerd waarbij je geen tussenpersoon nodig hebt om te beslissen welke onderzoeken bij jou uitgevoerd worden, ze vervolgens voor je aan te vragen, de uitslagen te interpreteren en te bepalen wat je ermee moet doen. Science based self-care dus.

De uitkomsten zijn 100% niet griezelig en superinformatief. Jij hoeft er vervolgens niet op af te studeren want dat hebben wij al voor je gedaan. Op basis van je resultaten geven we je op jouw lichaam afgestemde adviezen waarmee je vaak makkelijk en snel flinke resultaten kunt boeken.

Onze gouden combinatie van tests

Onze laboratoria analyseren de samenstelling van je darmmicrobioom – het regenwoud in je buik – in ontlasting en onderzoeken je bloed op brandhaarden van chronische ontsteking. Ook onderzoeken we of je tekorten hebt en of er sprake is van voedselovergevoeligheden.

Testen doe je heel eenvoudig vanuit huis

Een gebruiksvriendelijke testkit wordt bij je thuisbezorgd. In minder dan 5 minuten neem je een minimale hoeveelheid bloed af met ons handige apparaatje. De meeste mensen ervaren dit als pijnloos. Het nemen van een sample van je ontlasting doe je met onze tips eenvoudig en zonder vieze handen.

Stuur de samples naar onze laboratoria voor analyse. Wij betalen de verzendkosten.

In een online vragenlijst leg je een nulmeting voor jezelf vast. Zo kun je over een tijdje goed vergelijken hoe je gezondheid is verbeterd.

Goed om te weten: bloedtest

Niet langs de huisarts en geen nare vingerprik! Voor het afnemen van het bloedmonster gebruiken we een uniek apparaatje dat vrijwel pijnloos en eenvoudig in een paar minuten 0,1 ml bloed afneemt. Het is ontwikkeld door MIT Cambridge, een van de beste technische universiteiten ter wereld.

Plak het apparaatje op je bovenarm, druk op de knop en ga een paar minuten iets anders doen. Als de indicator rood wordt kun je het apparaatje verwijderen en stuur je het in de bijgeleverde envelop terug naar ons lab.

Sophie van Winden

Persoonlijk rapport op basis van je testresultaten

We laten de door jou opgestuurde samples analyseren in gerenommeerde laboratoria en vertalen de raw data in begrijpelijke taal en gepersonaliseerde adviezen. 

Je ontvangt een digitaal persoonlijk rapport in je mailbox. Uiteraard verloopt alles van begin tot eind volgens de strengste privacyrichtlijnen.

In het rapport nemen we je stap voor stap mee in de resultaten en wat deze precies voor jou betekenen. 

Goed om te weten: je rapport

In jouw persoonlijke rapport staan praktische actiepunten waar je direct zélf mee aan de slag kunt. Je weet precies welke voeding je sterk maakt en of er voedingsmiddelen zijn waar je over-gevoelig op reageert. Als dat zo is geven we je foodswaps en recepten waarmee je eenvoudig overstapt op alternatieven.

Als je tekorten niet met alleen voeding kunt oplossen, geven we ook een advies voor het gebruik van supplementen, gebaseerd op je uitslagen. Je bestelt ze eenvoudig in de juiste dosering in onze webshop.

Labsolute helpt je goed voor jezelf te zorgen

Ervaringen met Labsolute

Eline

Zolang ik me kan herinneren heb ik last gehad van flinke PMS. De huisarts wist zich er geen raad mee, behalve de pil voorschrijven waar ik vervolgens ook weer last van kreeg. Uit het onderzoek van Labsolute bleek dat ik een paar belangrijke voedingsstoffen miste en sterk reageer op gluten. Na het opvolgen van de adviezen voelde ik me voor het eerst niet twee weken ziek voor mijn menstruatie. Inmiddels gaat het beter dan ooit: that time of the month verloopt nu bijna probleemloos.”

Fransje

Ik ben al mijn hele leven moe. Sinds 2006 ben ik actief op zoek naar de oorzaak daarvan. Werd door artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb leverreinigingen en diëten gedaan, geleefd op shakes maar niets hielp. Sinds het advies van Labsolute heb ik zoveel meer energie! Ik ben 7 kilo afgevallen, heb een rustigere huid gekregen en geen buikpijn meer na het eten.

Martine

“Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS nog maar een paar uur is in plaats van dagen… wat een verademing. Ik heb een heel duidelijk uitgebreid advies gekregen en hou me daar dagelijks aan. Blij met deze verandering in mijn leven!”

Basic

997,00

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Als je een mooie start wilt maken met de bloedtest

Resultaten binnen 6 weken in huis

Meest gekozen

Essential

1.279,00

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Als je de gouden combinatie wilt met bloed- en ontlastingsonderzoek

Resultaten binnen 6 weken in huis

Absolute

1.757,00

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Als je all the way wilt gaan met de zeer uitgebreide bloedtest en ontlastingstest

Resultaten binnen 6 weken in huis

Heb je een vraag?

Bekijk de FAQ

Mail ons via info@labsolute.nl

of bel ons op 020-7864118

Ontdek de moderne oerleefstijl

Goed voor jezelf zorgen begint bij de oermens in jezelf te (h)erkennen. Onze nieuwsbrief helpt je daarbij. Schrijf je in en ontvang praktische evolutionaire inzichten over voeding en leefstijl in je mailbox.

Gelukt!