Ontdek wat jouw lichaam je wil vertellen

SCIENCE BASED SELF-CARE

Als orthomoleculair darmtherapeuten hebben we de afgelopen jaren honderden cliënten behandeld en van hun klachten afgeholpen. Labonderzoek bleek vaak onmisbaar om de kink in de kabel op te sporen. We maken gebruik van groundbreaking labtests uit de complementaire geneeskunde die je huisarts of medisch specialist niet kan voorschrijven. 

In bijna alle gevallen bleek de combinatie van een aantal onderzoeken de cruciale informatie te leveren die zorgde voor flinke afname van klachten en structurele toename van energie. Wij maken die gouden combinatie van labtests nu direct voor je beschikbaar.  

Waarom niet via arts of therapeut?

Met Labsolute hebben we een vorm van personalized health gecreëerd waarbij je geen tussenpersoon nodig hebt om te beslissen welke onderzoeken bij jou uitgevoerd worden, ze vervolgens voor je aan te vragen, de uitslagen te interpreteren en te bepalen wat je ermee moet doen. Science based self-care dus.

De uitkomsten zijn 100% niet griezelig en superinformatief. Jij hoeft er vervolgens niet op af te studeren want dat hebben wij al voor je gedaan. Op basis van je resultaten geven we je op jouw lichaam afgestemde adviezen waarmee je vaak makkelijk en snel flinke resultaten kunt boeken.

Onze gouden combinatie van tests

Onze laboratoria analyseren de samenstelling van je darmmicrobioom – het regenwoud in je buik – in ontlasting en onderzoeken je bloed op brandhaarden van chronische ontsteking. Ook onderzoeken we of je tekorten hebt en of er sprake is van voedselovergevoeligheden.

Zo werkt het

Stap 1: Thuistestkit

Een gebruiksvriendelijke testkit wordt bij je thuisbezorgd. Je neemt de samples makkelijk zelf thuis af op het moment dat het jou uitkomt. 

Stap 2: Samples naar het lab

Stuur de samples naar onze laboratoria voor analyse. Wij betalen de verzendkosten.

Stap 3: Nulmeting

In een online vragenlijst leg je een nulmeting voor jezelf vast. Zo kun je over een tijdje goed vergelijken hoe je gezondheid is verbeterd.

Stap 4: Persoonlijk Rapport

Je ontvangt je persoonlijk rapport in je mailbox. Uiteraard verloopt alles van begin tot eind volgens de strengste privacyrichtlijnen.

Basic | Essential | Absolute

Persoonlijk rapport

Met op jouw lijf geschreven voedingsadviezen

We onderzoeken science based pijlers van energie, flexibiliteit en een vitaal leven. Met de ruwe data die uit de labtesten rolt gaan wij vervolgens aan de slag. We analyseren en bespreken de uitkomsten en vertalen ze naar praktische adviezen in jouw persoonlijke rapport. 

  • Wat zijn jouw persoonlijke superfoods en welke voeding kan bij jou voor chronische ontstekingen zorgen?
  • Krijg je voldoende voedingsstoffen binnen om essentiële processen in je lichaam goed te laten verlopen?
  • Houden de goede darmbacteriën en de potentieel schadelijke darmbacteriën elkaar in balans of is er ruimte voor verbetering?
  • Helpt je darmmicrobioom je om voldoende energie aan te maken of kost het je vooral energie?

Basic | Essential | Absolute

Labsolute food book

Tips en inspiratie plus een volledig weekmenu 

Om je te helpen bij het integreren van de adviezen in je dagelijks leven sturen we je het Labsolute Food Book. Vol tips, trucs en inspiratie voor keukenprins(ess)en, gemakskokers en iedereen daartussenin.

Foodswaps

Wissel eenvoudig naar voeding die wél goed is voor jouw lichaam.

Heerlijke recepten voor jou ontwikkeld

Onze diëtiste geeft je volop inspiratie voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner. Om het je helemaal makkelijk te maken krijg je ook een speciaal voor Labsolute ontwikkeld compleet weekmenu.

Ervaringen met Labsolute

“Ik was mijn hele leven moe. Sinds 2006 ben ik actief op zoek naar de oorzaak daarvan. Werd door artsen van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb leverreinigingen en diëten gedaan, geleefd op shakes maar niets hielp. Sinds het advies van Labsolute heb ik zoveel meer energie! Ik ben 7 kilo afgevallen, heb een rustigere huid gekregen en geen buikpijn meer na het eten.”

Fransje

“Via Labsolute de bloedtest gedaan. Tot mijn grote verbazing kwam ik daar niet goed uit, ondanks dat ik goed voor mijn lichaam zorg… Na de test kreeg ik een waardevol rapport met mijn waardes en advies om deze te verbeteren. Hier direct mee aan de slag gegaan (wat ik heel fijn vond is dat het maar hele kleine wijzigingen waren in mijn voedingspatroon). En wat ben ik blij en dankbaar voor het resultaat. Ik raad het iedereen aan, ook mensen die geen klachten hebben als preventie voor je lichaam.”
Trudy

“Zonder Labsolute was ik waarschijnlijk nooit van mijn klachten afgekomen en was ik nu nog zoekende geweest van de ene naar de andere therapeut, goeroe of specialist. Al van kinds af aan rommel ik met mijn gezondheid (altijd ziek en moe). Labsolute is fantastisch. Betrouwbare uitslagen door middel van labonderzoek, megaveel wetenschappelijke heldere informatie en hulp bij uitvoering. Ik ben ontzettend blij want ik ben van mijn klachten af.”

Karin

Basic

€997

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Als je een mooie start wilt maken met de bloedtest

Resultaten binnen 6 weken in huis

Inclusief

Persoonlijk Rapport met voedings-
en suppletieadvies gebaseerd op je testuitslagen

Meest gekozen

Essential

€1297

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Als je de gouden combinatie wilt met bloed- en ontlastingsonderzoek

Resultaten binnen 6 weken in huis

Inclusief

Persoonlijk Rapport met voedings-
en suppletieadvies gebaseerd op je testuitslagen

Food Book

Absolute

€1757

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Als je all the way wilt gaan met de zeer uitgebreide bloedtest en ontlastingstest

Resultaten binnen 6 weken in huis

Inclusief

Persoonlijk Rapport met voedings-
en suppletieadvies gebaseerd op je
testuitslagen én op je nulmeting

Food Book

Heb je een vraag?

Boek een gratis adviesgesprek van 10 minuten

Bekijk de FAQ of

Mail ons via info@labsolute.nl

Ontdek de moderne oerleefstijl

Goed voor jezelf zorgen begint bij de oermens in jezelf te (h)erkennen. Onze nieuwsbrief helpt je daarbij. Schrijf je in en ontvang praktische evolutionaire inzichten over voeding en leefstijl in je mailbox.

Gelukt!