fb pixel

"Ik voel me beter dan toen ik 16 was."

MARTHA VAN DER VEN (58)

"Sinds ik weet waar mijn pds-klachten vandaan komen, mijn dieet heb aangepast en supplementen slik, heb ik geen last meer van een opgeblazen buik en krampen en heb ik veel meer energie dan voorheen. Het is zo fijn om nu echt te weten waar ik op reageer, zonder dat het gissen is zoals voorheen. Ik weet nu dat als ik melkproducten compleet weglaat ik ook compleet klachtenvrij ben, hierdoor kan ik nu bewustere keuzes maken. Zo kies ik ervoor om af en toe wel kaas te eten en de klachten op de koop toe te nemen. Doordat ik daarna de klachten kan herleiden voelt het alsof ik de regie weer terug heb op mijn gezondheid. Iedereen met vage klachten raad ik de Reset aan om beter inzicht te krijgen in je gezondheid en hoe je hier invloed op kan hebben door wat je eet. Zeker als je er met de huisarts niet uitkomt, dan is dit een mooie volgende stap."

Wilhelmien Hoekstra
Marian Spier
Marian Spier

"Als ik weinig energie heb of minder lekker in mijn vel zit dan eet ik een tijdje strikt volgens mijn Reset Plan omdat ik weet dat het helpt! En het is heel fijn te weten wat ik voor mezelf kan doen…"

BRITT STUBBE (50)

Britt Stubbe
Mireille Wille
MIREILLE WILLE (42)

VOOR DE RESET:

ALTIJD DIARREE (7/7)

NA DE RESET:

BIJNA NOOIT DIARREE (2/7)

JOY DELIMA (29) VOOR DE RESET
EN NA DE RESET

Joy Delima

"Ik ga heel eerlijk met jullie zijn, zoals altijd: als ik me hield aan mijn nieuwe voedingsmiddelen-schema, had ik echt een bijzonder rustige en platte (dus niet opgeblazen) buik!

Ik sliep veel beter en ik ging ook bewuster met eten om. Dus ik ging vaker en gevarieerder koken in plaats van UberEats te bestellen.

Maar vooral dus een platte buik na het eten zonder heftige buikpijn! 

What a win🌸 Dankjewel Labsolute, jullie zijn geweldig en mijn buik en ik zijn jullie eeuwig dankbaar!"

"Ik kan de Reset aan een ieder aanraden die net als ik al heel lang ‘zit te tobben’. Al jaren allemaal vage klachten waar mijn huisarts geen raad mee wist. Door mijn gezoek en gezeur voelde ik me nog slechter. Een vriendin wees me op het bestaan van de Reset. Het duurde nog een jaar voordat ik overstag ging. Het is best een bedrag natuurlijk en ik had geen garantie dat er iets uit zou komen.

Maar nu raad ik het zelf met overtuiging aan! Uit mijn test kwam gluten- en gistintolerantie. Dat was eerst even schrikken. Ik heb toen stapje voor stapje mijn dieet aangepast. Het was een uitdaging om anders boodschappen te doen en ik liep ook tegen eetgewoontes aan die ik moest aanpassen. Dit ging niet van de ene op de andere dag en mede daarom heb ik de vitamine-adviezen pas een paar maanden later geïntroduceerd in mijn routine. En dat bleek nodig!

Veel van mijn buik- en energieklachten waren aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen. Maar ik had zeker nog een aantal hardnekkige pijnen. Mijn lijf voelde vooral bij mijn pezen en gewrichten ontstoken. Ik schreef dit altijd maar toe aan de overgang. Nu gebruik ik al zes weken consistent de voorgestelde vitaminen. En ook nu, bingo! Mijn ledemaatpijn is 90% minder.

Het is geweldig om een persoonlijk advies te krijgen, met zorg en aandacht voor jou gemaakt. Het blijkt dat niet iedereen goed gaat op dezelfde voeding en onze tekorten zijn ook persoonlijk. Door hier inzicht in te krijgen en er op mijn eigen tempo gevolg aan te geven, voel ik mij zo veel krachtiger! En als bijvangst ben ik mij over de hele linie veel bewuster geworden van wat goed en minder goed voor mij is. De Reset heeft zich dus allang terugverdiend :-)"

Claire van der Poel

“100% betrouwbaar, 100% professioneel, 100% betrokken! Alle laboratoriumuitslagen overzichtelijk op een rijtje met een heldere uitleg en passend advies erbij. Huisartsen en ziekenhuizen zouden zeker nog veel kunnen leren van de aanpak, kennis en kunde van Labsolute!“

"Nu, na een maand of 2 kan ik zeggen dat ik me heel goed voel. Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing!"

MARTINE VAN ARKEN (42)

Martine van Arken

"Ik heb veel meer energie, ben meer wakker en kan helderder nadenken. Heb minder last van ‘brain fog’ gedurende de dag. Daarnaast merk ik dat mijn ontlasting steviger is en ik veel minder last heb van winderigheid."

"Ik ben er door de Reset achtergekomen dat ik niet tegen gluten en zuivel kan. Daardoor ben ik nu bijna helemaal van mega-heftige rugklachten af en heb ik 50-60% meer energie. Mijn huisarts was niet eens verbaasd. Die zei: zie je nou wel! In Amerika zijn er al heel veel studies gepubliceerd maar hier doen mijn collega’s alsof ik gek ben als ik erover begin."

Willa Stoutenbeek

"Voor het eerst sinds 5 jaar heb ik weer genoeg energie om te kunnen sporten, zo blij mee! M’n moodswings hebben veel minder pieken en dalen. Ook merk ik nu de stress op mijn werk oploopt ik hier beter mee om kan gaan.

Verder kan ik nu m’n darmklachten duidelijk linken aan voedingsmiddelen. Dus als ik nu cheat neem ik de klachten op de koop toe, omdat ik precies weet waar ze door veroorzaakt worden."

“Drie jaar geleden werd ik getroffen door een terugval van de ziekte van Crohn. Omdat ik drie maanden moest wachten voordat ik terecht kon bij een voor mij nieuw ziekenhuis ging ik op zoek naar alternatieven en vond ik Labsolute. Ik kon gelijk terecht, mijn bloed werd onderzocht en verschillende zaken bleken uit evenwicht. Ook werd duidelijk dat mijn lichaam moeite heeft met het verteren van bepaalde voedingsstoffen.

Na het opvolgen van de adviezen was mijn lichaam binnen een paar weken weer in balans. Toen ik eindelijk mijn afspraak had bij het ziekenhuis vergeleken ze daar vol ongeloof de ontstekingswaarden van mijn eerste bloedtest bij Labsolute met de waarden die zij zelf vonden. De waarden waren al enorm gezakt.

Het is nu drie jaar later en de ziekte van Crohn houd ik met door Labsolute voorgeschreven supplementen en probiotica maar zonder medicatie volledig onder controle. Ik doe veel zelf op het gebied van mijn gezondheid maar zonder Labsolute was het me niet gelukt dit probleem te overwinnen en daar ben ik hen diep dankbaar voor."

Kerstin Kambier

"De Reset heeft mij geholpen mijn hormoonwaardes weer goed te krijgen."

KERSTIN KAMBIER (52)

“Je kan honderd boeken lezen over wat goed voor je is, maar het mooie van de Reset van Labsolute vind ik dat ik nu zeker weet wat specifiek voor mij gezond is.”

Fitter en energieker met de Labsolute Essential Test: darmtest en bloedtest
SOPHIE VAN WINDEN (38)

"Ik had al langere tijd allerlei gezondheidsklachten, maar gooide dit op de nasleep van een burn-out. Toch voelde ik dat er meer aan de hand moest zijn. De Reset van Labsolute maakte een hoop duidelijk! Toch was er niet alleen opluchting, ik vond de uitslag en de gevolgen daarvan behoorlijk pittig.⁠ ⁠ Een groot compliment voor de dames van Labsolute: zij hebben mij hier enorm mee geholpen. Ik kreeg uitgebreid antwoord op al mijn vragen en ze hebben goed meegedacht om oplossingen te vinden voor uitdagingen die heel specifiek waren voor mijn eigen situatie. Ik kan Labsolute van harte aanbevelen!"

Karin Jensen
Karin Jensen

“Na jaren worstelen met klachten rond mijn menstruatie waar de huisarts geen raad mee wist behalve de pil voorschrijven, eindelijk duidelijke antwoorden! Ik miste een paar belangrijke voedingsstoffen en reageer sterk op gluten. Na het opvolgen van de adviezen voelde ik me voor het eerst niet twee weken ziek voor ik ongesteld word. Veel dank aan Labsolute! Ik raad ze 100% aan!”

"Als ik mijn bloed en ontlasting niet had laten testen, was ons kindje nu niet geboren. Ik ben jullie heel erg dankbaar."

MEREL DE GROOT (30)

"Ik had al langere tijd allerlei gezondheidsklachten, maar gooide dit op de nasleep van een burn-out. Toch voelde ik dat er meer aan de hand moest zijn. De test van Labsolute maakte een hoop duidelijk!"

Wilhelmien Hoekstra
WILHELMIEN HOEKSTRA (36)

VOOR DE RESET:

BIJNA ALTIJD EEN OPGEBLAZEN BUIK (6/7)

NA DE RESET:

BIJNA NOOIT EEN OPGEBLAZEN BUIK (2/7)

"Na een burn out en ouders die kampen met chronische klachten zoals reuma en artrose vond ik het tijd worden om pro-actief mijn leefstijl en voeding te verbeteren. Voorkomen is beter dan genezen! ⁠ ⁠ De Labsolute Reset heeft mij laten inzien dat het lichaam houdt van afwisseling in voeding en dat gerichte suppletie ondersteunend kan zijn bij een gezonde leefstijl en meer energie. Verder had ik nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik ben trots op mijn drollen 😉. Voor mij is het dagelijkse toiletbezoekje echt een parameter geworden hoe het met mijn darmen is gesteld en of ik op de goede weg met mijn voeding. ⁠ ⁠ Ik raad de Reset aan omdat het belangrijk is om te weten hoe je lichaam er daadwerkelijk aan de binnenkant aan toe is. Met relatief kleine (structurele) aanpassingen in voeding en leefstijl ben ik ervan overtuigd dat ik met meer energie en met minder klachten oud zal worden. Verder komt de test door de brievenbus bij jou thuis met een goed instructie. Het kost maar 1x moeite om je te laten prikken en vervolgens je bloed en ontlasting op te sturen. Kleine moeite, veel inzicht!⁠ ⁠ Labsolute maakt een, leuk en leesbaar, rapport op basis van jouw testresultaten. Echt maatwerk dus. Daarbij krijg je met enige regelmaat leuke mails met recepten. Verder wordt er snel gereageerd op mails en is persoonlijk contact mogelijk met Noortje en Liedewij. Heel fijn om zo al je vragen te kunnen stellen."⁠

“De adviezen die uit de Labsolute Reset zijn gekomen hebben ervoor gezorgd dat ik rustigere darmen, een minder opgezette buik, minder winderigheid, betere ontlasting én minder hoofdpijn heb.”

Femke Schaefer
FEMKE SCHAEFER (41)

“Ik heb mijn leven lang al veel last van prikkelbare darmsyndroom. Om mijn obstipatie te lijf te gaan, gebruikte ik op enig moment drie zakjes Forlax en twee zakjes Importal per dag. Die zorgden ervoor dat ik mijn darmen kon legen, maar ook dat ik ongewild ontlasting verloor.

Vorig jaar heb ik mij laten testen door Labsolute. Een belangrijk aspect van deze testen is het opsporen van chronische laaggradige ontstekingen. Deze kunnen onder andere worden veroorzaakt door allerlei voedingsmiddelen zonder dat je dat weet. Bij mij was de topscorer het eiwit dat onderdeel uitmaakt van een ei (en dat terwijl ik er wel vier per week van at).

Ik ben nu bijna een jaar verder. In plaats van vijf zakjes Forlax en Importal per dag gebruik ik nu een half zakje van elk per maand, de pijn in mijn darmen is afgenomen en mijn energieniveau is constanter.”

Coco Sabajo
Coco Sabajo

"Ik kan nu m’n darmklachten duidelijk linken aan voedingsmiddelen. Dus als ik nu cheat neem ik de klachten op de koop toe, omdat ik precies weet waar ze door veroorzaakt worden en ik niet hoef te gissen."

"Waar ik eerst gedurende de dag meerdere dips kon hebben, heb ik die nu niet meer. Eigenlijk zit ik gewoon veel beter in m'n vel en daar ben ik ontzettend blij mee."

LISANNE STENEKES (36)

Ontdek of de Reset bij je past

Wil jij je fit en energiek voelen, je gezondheid serieus nemen en weten wat je kunt doen om je lichaam & geest zo goed mogelijk te ondersteunen?

Gebruik dan deze tool om helder te krijgen hoe je er nu voor staat en waar je aan zou willen werken.

Labsolute

Als je je gegevens achterlaat krijg je van ons een gratis en eerlijk advies en als de Reset toch niet bij je past sturen we je door.

De vragenlijst duurt maximaal 5 minuten en geeft je meteen inzicht in wat je momenteel in de weg staat.

Scroll naar boven
Labsolute Beeldmerk

check je darmgezondheid

Doe de gratis Quick Scan