Succesverhalen

“Ik heb meer energie, geen last meer van mijn buik en ik voel me fitter. Het is echt een diepte-investering waar ik elke dag van geniet.”

Fitter en energieker met de Labsolute Essential Test: darmtest en bloedtest
SOPHIE VAN WINDEN (38)
Mireille Wille
MIREILLE WILLE (42)

VOOR DE ESSENTIAL TEST:

ALTIJD DIARREE (7/7)

NA DE ESSENTIAL TEST:

BIJNA NOOIT DIARREE (2/7)

Fitter en energieker met de Labsolute Essential Test: darmtest en bloedtest

“Al jaren had ik last van zeurende buikpijn in mijn onderbuik waarmee de huisarts me niet echt verder kon helpen. Ik heb nu meer energie, geen buikpijn meer en kennis over de voor mij juiste supplementen."

MARTINEKE DRIJVER (37)

“100% betrouwbaar, 100% professioneel, 100% betrokken! Alle laboratoriumuitslagen overzichtelijk op een rijtje met een heldere uitleg en passend advies erbij. Huisartsen en ziekenhuizen zouden zeker nog veel kunnen leren van de aanpak, kennis en kunde van Labsolute!“

KIM
Martine van Arken

"Mijn PMS is nog maar een paar uur in plaats van dagen… wat een verademing!"

MARTINE VAN ARKEN (42)

Willa Stoutenbeek
WILLA STOUTENBEEK (38)

“Eigenlijk zou dit gewoon onderdeel moeten zijn van ons zorgstelsel.”

“Drie jaar geleden werd ik getroffen door een terugval van de ziekte van Crohn. Omdat ik drie maanden moest wachten voordat ik terecht kon bij een voor mij nieuw ziekenhuis ging ik op zoek naar alternatieven en vond ik Labsolute. Ik kon gelijk terecht, mijn bloed werd onderzocht en verschillende zaken bleken uit evenwicht. Ook werd duidelijk dat mijn lichaam moeite heeft met het verteren van bepaalde voedingsstoffen.

Na het opvolgen van de adviezen was mijn lichaam binnen een paar weken weer in balans. Toen ik eindelijk mijn afspraak had bij het ziekenhuis vergeleken ze daar vol ongeloof de ontstekingswaarden van mijn eerste bloedtest bij Labsolute met de waarden die zij zelf vonden. De waarden waren al enorm gezakt.

Het is nu drie jaar later en de ziekte van Crohn houd ik met door Labsolute voorgeschreven supplementen en probiotica maar zonder medicatie volledig onder controle. Ik doe veel zelf op het gebied van mijn gezondheid maar zonder Labsolute was het me niet gelukt dit probleem te overwinnen en daar ben ik hen diep dankbaar voor."

BO (42)
Marian Spier
Marian Spier
Fransje Boelen
Fransje Boelen

“Na jaren worstelen met klachten rond mijn menstruatie waar de huisarts geen raad mee wist behalve de pil voorschrijven, eindelijk duidelijke antwoorden! Ik miste een paar belangrijke voedingsstoffen en reageer sterk op gluten. Na het opvolgen van de adviezen voelde ik me voor het eerst niet twee weken ziek voor ik ongesteld word. Veel dank aan Labsolute! Ik raad ze 100% aan!”

ELINE

"Als ik mijn bloed en ontlasting niet had laten testen, was ons 4e kindje nu niet geboren. Ik ben jullie heel erg dankbaar."

MEREL DE GROOT (30)

“De adviezen die uit de Labsolute test zijn gekomen hebben ervoor gezorgd dat ik rustigere darmen, een minder opgezette buik, minder winderigheid, betere ontlasting én minder hoofdpijn heb.”

Femke Schaefer
FEMKE SCHAEFER (41)

“Ik heb mijn leven lang al veel last van prikkelbare darmsyndroom. Om mijn obstipatie te lijf te gaan, gebruikte ik op enig moment drie zakjes Forlax en twee zakjes Importal per dag. Die zorgden ervoor dat ik mijn darmen kon legen, maar ook dat ik ongewild ontlasting verloor.

Vorig jaar heb ik mij laten testen door Labsolute. Een belangrijk aspect van deze testen is het opsporen van chronische laaggradige ontstekingen. Deze kunnen onder andere worden veroorzaakt door allerlei voedingsmiddelen zonder dat je dat weet. Bij mij was de topscorer het eiwit dat onderdeel uitmaakt van een ei (en dat terwijl ik er wel vier per week van at).

Ik ben nu bijna een jaar verder. In plaats van vijf zakjes Forlax en Importal per dag gebruik ik nu een half zakje van elk per maand, de pijn in mijn darmen is afgenomen en mijn energieniveau is constanter.”

VROUW (62)
Karin Jensen
Karin Jensen

"Ik had al langere tijd allerlei gezondheidsklachten, maar gooide dit op de nasleep van een burn-out. Toch voelde ik dat er meer aan de hand moest zijn. De test van Labsolute maakte een hoop duidelijk!"

MARIA (38)

"Waar ik eerst gedurende de dag meerdere dips kon hebben, heb ik die nu niet meer. Eigenlijk zit ik gewoon veel beter in m'n vel en daar ben ik ontzettend blij mee."

LISANNE STENEKES (36)

"Ik kan nu m’n darmklachten duidelijk linken aan voedingsmiddelen. Dus als ik nu cheat neem ik de klachten op de koop toe, omdat ik precies weet waar ze door veroorzaakt worden en ik niet hoef te gissen."

VROUW (35)

Ontdek ook welke impact voeding en je darmen op je gezondheid hebben

Tips over voeding & gezondheid ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, voor Science Based Self-Care tips en om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Labsolute

Scroll naar top