Supplementen

Supplementen

Alles-in-1-pakketten

Gratis verzending 

Labsolute Supplementen

Cover your bases

We zijn superkritisch op de kwaliteit van de supplementen waar we mee werken. Daarom combineren we topmerken met onze eigen lijn Labsolute supplementen, for the best of both worlds.

We zijn op zoek gegaan naar de supplementen met:

  • de beste grondstoffen (die over het algemeen duurder zijn)
  • optimale & veilige hoeveelheden voedingsstoffen
  • in de voor je lichaam best opneembare vormen
  • zonder onnodige ingrediënten die je lichaam belasten

Dat zijn heel andere supplementen dan de (veel goedkopere) potjes die je in de winkelstraat kunt kopen. Die bestaan vaak uit laagwaardige grondstoffen die niets voor je doen of je zelfs verzwakken. 

Wij hebben producten geselecteerd die je kunt vertrouwen. Zo wordt echt goed voor jezelf zorgen veilig & makkelijk. 

Dit vinden we belangrijk

wetenschap

We nemen de meeste gezondheidshypes met een flinke korrel zout, want wat voor de een werkt, kan voor de ander helemaal niet goed zijn. Meten is weten! Daarom baseren we al onze adviezen op de resultaten uit het lab en solide wetenschappelijk onderzoek.

privacy

We leren je de geheimen van je lichaam, maar zullen ze nooit doorvertellen aan anderen. Alle stappen in het proces zijn onderworpen aan strenge privacyeisen en we zullen je gegevens nooit verkopen aan andere partijen.

beste kwaliteit

Onze standaarden zijn hoog. We werken met zorgvuldig samengestelde tests van toplaboratoria. De supplementen die we geselecteerd hebben zijn gemaakt met grondstoffen van de beste kwaliteit, bevatten alleen dat wat nodig is en waar je lichaam ook echt wat mee kan.

geen abacadabra

De ruwe data die uit onze testen rolt, is op z'n zachts gezegd abstract - en we begrijpen dat jij daar niet veel aan hebt. We nemen dan ook voor iedereen de tijd om de uitslag te vertalen naar praktische en eenvoudig toe te passen adviezen.

Heb je vragen?

Scroll naar top